Pestokana

Ruskista kana ja sipuli.

Lisää joukkoon kerma.

Anna hautua muutama minuutti ja lisää pesto sekä valkosipulin kynsi murskattuna.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan rintafilee maustamaton (Hk), annos 196g4975g5473kcal1144.3g0g89.6g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)3110g2643kcal31.1g108.8g217.7g0g
Sipuli 1244g376kcal15.5g59.7g2.5g21.1g
Pesto alla Genovese (Sacla italia), annos 50g560g2452kcal30.8g23.5g247.9g0g
Valkosipuli 50g54kcal3.9g8.1g0.3g1g
Suola, annos 3g62g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g21994kcal2451.2g400.2g1116g44.2g
Valittu annoskoko10000g10997kcal1225.6g200.1g558g22.1g
Annoskoko puolitettuna5000g5499kcal612.8g100.1g279g11.1g
Arvot/100g100g110kcal12.3g2g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235868