Tonnikalasalaatti

Revi salaatti kulhoon.

Pilko tomaatti ja kurkku joukkoon.

Sekoita mukaan tonnikala öljyineen.

Sekoita hyvin, mausta makusi mukaan - esim.

sinapilla.

Leikkaa kaksi kananmunaa puolikkaiksi salaatin päälle koristeeksi.

Bon apetit!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 2150g271kcal24.1g21.1g4.3g21.5g
Tomaatti, tuore1869g379kcal11.2g71g5.6g26.2g
Tonnikala öljyssä 2804g5321kcal760.4g0g252.3g0g
Kurkku, tuore1122g112kcal6.7g19g1.1g7.9g
Kananmuna, keitetty 2056g2933kcal257g6.2g210.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g18033kcal2118.8g234.6g948g111.2g
Valittu annoskoko10000g9017kcal1059.4g117.3g474g55.6g
Annoskoko puolitettuna5000g4508kcal529.7g58.7g237g27.8g
Arvot/100g100g90kcal10.6g1.2g4.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=421751