Tulinen katkarapukasari

Lisäksi ½tl jeeraa

silppia sipulit ja inkivääri, kuullota öljyssä; lisää tomaattimurska ja mausteet.

Lopuksi lisää katkaravut sekä silputtu korianteri.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Tytzi78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.7g0g0.3g
Valkosipuli 0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu2.3g1.9kcal0g0.4g0g0g
Rypsiöljy 8.7g77kcal0g0g8.7g0g
Currytahna punainen (Pirkka)1.6g4.1kcal0g0.1g0.4g0g
Tomaattimurska 78g23kcal0.4g4.1g0.2g1.5g
Vesi2.3g0kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 2.3g7.7kcal0g0.1g0.8g0g
Korianteri, tuore, annos 20g3.1g0.6kcal0.1g0.1g0g0.1g
Katkarapu 78g53kcal11.3g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana386g346kcal24.2g11.2g22g3.8g
Valittu annoskoko193g173kcal12.1g5.6g11g1.9g
Annoskoko puolitettuna97g87kcal6.1g2.8g5.5g1g
Arvot/100g100g90kcal6.3g2.9g5.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=104228