Tomaatti-jauheliha pasta

Ruskista jauheliha oliiviöljyssä ja lisää lihaliemi.

Nosta jauheliha sivuun ja ruskista pannulla sipulit ja kesäkurpitsa.

Lisää kasvisten sekaan pilkottu tuore tomaatti ja tomaattimurska sekä 0,5 dl vettä.

Lisää ruskistettu jauheliha.

Mausta ruokosokerilla, kuivatulla basilikalla ja oreganolla.

Lisää keitetty cappelli -pasta ja sekoita.

Tarjoile parmesan raasteen tai raejuuston ja salaatin kera!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Sarikki82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy (Knossoscretanfood), annos 100g1g9kcal0g0g1g0g
Valkosipuli 1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha42g69kcal7.9g0g4.2g0g
Sipuli 15g4.6kcal0.2g0.7g0g0.3g
Kesäkurpitsa zucchini 30g5.4kcal0.2g0.8g0.1g0.2g
Tomaatti 15g3.3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Lihaliemijauhe/tiiviste 0.4g1.2kcal0g0.1g0.1g0g
Ruokosokeri0.5g2.1kcal0g0.5g0g0g
Täysjyvä pasta Cappelli (Torino) 70g31g103kcal5g19.4g0.6g1.9g
Vesi, vesijohtovesi 5.2g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 52g15kcal0.3g2.8g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana386g429kcal27.6g50g12.2g7.2g
Valittu annoskoko193g215kcal13.8g25g6.1g3.6g
Annoskoko puolitettuna97g107kcal6.9g12.5g3.1g1.8g
Arvot/100g100g111kcal7.2g13g3.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=118413