Puolukkainen juustokakku

Murskaa 200-300 g (joulu) pipareita pohjaa varten, sekoita joukkoon 75 g rasvaa.

Täyte:
10 liivatelehteä
2,5 dl Flora vispiä vaahdotettuna
2,5 dl Flora vanillaa vaahdotettuna
1 dl sokeria
3 tl van. sokeria
300g vanilijatuorejuustoa
5 dl puolukoita
noin puoli desiä vettä tai puolukkamehua.

Painele pohjaa varten muruseos irtopohjavuoan pohjalle.

Liota liivatteet runsaassa vedessä.

Sekoita vaahdotetut vispi ja vanilla, tuorejuusto ja sokerit.

Kuumenna vesimehu, liuota liivatteet.

Jäähdytä.

Lisää täytteeseen survotut puolukat ja liivateseos.

Sekoita hyvin
Kylmässä 2-4 t tai yön yli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Krisse71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g4.4g32kcal0g0g3.5g0g
Siirappi, tumma4.4g14kcal0g3.2g0g0g
Sokeri 4.4g18kcal0g4.4g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1.8g2.3kcal0.2g0g0.2g0g
Neilikka, annos 4g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai10g34kcal1.2g7g0.2g0.3g
Oivariini, 60 (100g)9g52kcal0.1g0.1g5.6g0g
Liivatelehti, gelatiini2.5g8.7kcal2.1g0g0g0g
Flora vispi 20%31g69kcal0.9g1.6g6.3g0g
Flora Vanilla 12%31g59kcal1.4g5g3.8g0g
Sokeri 11g43kcal0g10.6g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka1.9g7.5kcal0g1.9g0g0g
Sunnuntai Vanilja Tuorejuuston tyyppinen kasvirasvavalmiste (Sunnuntai), annos 200g38g101kcal3g4.5g7.5g0g
Puolukka 38g15kcal0.2g2.5g0.2g1g
Vesi6.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana387g913kcal18.2g82g54.6g2.6g
Valittu annoskoko193g456kcal9.1g41g27.3g1.3g
Annoskoko puolitettuna97g228kcal4.6g20.5g13.7g0.7g
Arvot/100g100g236kcal4.7g21.2g14.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103137