Jauhelipata

Ruskista jauheliha (rasvaa 10%) padassa, lisää pilkotut juurekset, mausteita (esim rosmariini, pippureita, laakerinlehtiä) ja vettä, jotta ainekset peittyvät hyvin.

Keitä jonkin aikaa, lisää pilkotut perunat, tarkista suola ja veden määrä, keitä kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 442 grammaa

Rilisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g44g74kcal8.3g0g4.4g0g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1.1g0g0.4g
Palsternakka 16g10kcal0.1g1.9g0.1g0.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g33g9kcal0.2g2g0.1g0.8g
Peruna, vanha, kuorittu 33g25kcal0.6g5.1g0.1g0.3g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g1.1g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Lanttu 27g7.9kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.9g7.9kcal0g0g0.9g0g
Selleri, annos 50g16g2.3kcal0.2g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana387g288kcal20.2g24g11.4g5.4g
Valittu annoskoko193g144kcal10.1g12g5.7g2.7g
Annoskoko puolitettuna97g72kcal5.1g6g2.9g1.4g
Arvot/100g100g74kcal5.2g6.2g2.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101970