Kameleontti pastapata

Laita makaronit kiehumaan.

Kuullota sipulit kattilassa ja lisää joukkoon jauheliha ja ruskista.

Lisää tomaattimurska.

Lisää pakaste kasvissuikaleet (kesällä voi käyttää tuoreita kasviksia, mutta kypsennysaika pitenee silloin hieman.

Kypsennä noin 10 minuttia ja lisää mausteet (lihaliemikuutio, sitruunapippuri), sulatejuusto ja ruokakerma.

Anna hautua noin 15 minuuttia.

Sekoita kastike keitettyjen ja valutettujen makaronien joukkoon.

Tarjoa raikkaan salaatin ja patongin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 442 grammaa

Takkutukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha (sika-nauta) 17%29g65kcal5.1g0g5g0g
Kasvissuikaleet, Pirkka (pakaste)37g15kcal0.5g1.7g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)15g3.9kcal0.2g0.7g0g0.2g
Tomaattimurska (Euro shopper)29g8.8kcal0.3g1.2g0.1g0.1g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia18g27kcal3.1g0g1.6g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%15g23kcal0.4g0.4g2.2g0g
Makaroni, keitetty51g50kcal1.5g9.9g0.4g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana387g386kcal22.2g27.8g18.8g1.6g
Valittu annoskoko193g193kcal11.1g13.9g9.4g0.8g
Annoskoko puolitettuna97g97kcal5.6g7g4.7g0.4g
Arvot/100g100g100kcal5.7g7.2g4.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=48404