Rahkapasta

Sekoita muut aineet juustoraaste ja pasta keskenään kulhossa, lisää tuoreita yrttejä 2 rkl, pippuria ja suolaa maun mukaan ja kaada sekaan al-dente keitetty pasta.

Kaada voideltuun tai öljyttyyn uunivuokaan, ripottele juusto pinnalle ja paista n. 180 asteessa 25-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Ksp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 56g184kcal5.7g37.3g0.6g1.9g
Maitorahka (Pirkka)56g37kcal6.7g2.2g0.2g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen45g15kcal1.5g2.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 12g18kcal1.5g0g1.3g0g
Basilika, tuore 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Mozzarellaraaste (Frischpack), annos 50g22g70kcal5.8g0.4g4.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana387g666kcal42.4g84.2g16.2g3.8g
Valittu annoskoko193g333kcal21.2g42.1g8.1g1.9g
Annoskoko puolitettuna97g167kcal10.6g21.1g4.1g1g
Arvot/100g100g172kcal11g21.8g4.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116206