Burgundinpata

Ruskista liha, lisää vihannekset ja vesi, annakiehahtaa, lisää punaviini ja mausteet sekä liemikuutiot, anna kiehahtaa, lisää loput tarvikkeet ja hauduta kunnes liha on mureaa ja liemi on vetäytynyt kasaan sopivasti.

Lisää mausteita mielesi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 344 grammaa

Siivet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti 70g78kcal15.2g0g1.8g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g14g3.9kcal0.1g0.8g0g0.4g
Sipuli 11g3.2kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 1.8g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 14g0kcal0g0g0g0g
Punaviini 23g16kcal0.1g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.5g4.3kcal0.1g0.1g0.4g0g
Kasvisliemikuutio 0.8g2.4kcal0.1g0.1g0.2g0g
Timjami 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.8g6kcal0.2g1.2g0g0.1g
Sieni tatti, hapero 8.4g2.3kcal0.2g0.2g0g0.2g
Palsternakka 7g4.5kcal0g0.8g0g0.3g
Kinkku, vähärasvainen kevyesti savustettu (Linessa), annos 13g12g17kcal3.3g0.1g0.4g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)27g10kcal0.3g1.9g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana387g301kcal39.6g12.2g5.8g3.2g
Valittu annoskoko194g150kcal19.8g6.1g2.9g1.6g
Annoskoko puolitettuna97g75kcal9.9g3.1g1.5g0.8g
Arvot/100g100g78kcal10.2g3.2g1.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=232263