Kanajauhelihakastike

Ruskista jauheliha pannulla rypsiöljyssä.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Sekoita ruskeakastike 3dl vettä ja lisää joukkoon.

Anna kiehahtaa ja lisää tomaattimurska.

Anna kiehua hiljalleen, kunnes kastike on hieman paksumpaa (n.5-10min).

Testaa maku ja tarvittaessa lisää suolaa ja/tai pippuria.

Tarjoile täysjyväspagetin tai vaikka perunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Davil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia113g158kcal19.2g0g9g0g
Ruskeakastike, Knorr, (1annos=1dl=40kcal)2.7g11kcal0.2g1.7g0.4g0g
Pirkka Tomaattimurska 500g71g21kcal0.7g4.2g0.1g0g
Rypsiöljy 7.6g67kcal0g0g7.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana387g515kcal40.2g11.8g34.2g0g
Valittu annoskoko194g257kcal20.1g5.9g17.1g0g
Annoskoko puolitettuna97g129kcal10.1g3g8.6g0g
Arvot/100g100g133kcal10.4g3g8.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296435