Tiikerikakku

1. Vaahdota voi.

2. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää maito, leivinjauhe jauhoihin sekoitettuna, jauhot ja voivaahto.

Jaa taikina kahteen osaan ja sekoita kaakaojauhot toiseen osaan.

3. Laita taikinoita vuorotellen voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan.

4. Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, normaalisuolainen (Valio)38g271kcal0.3g0.3g30.1g0g
Sokeri 53g214kcal0g52.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 60g206kcal6.1g42.1g0.7g2.1g
Kananmuna kuoreton 33g47kcal4.1g0.1g3.4g0g
Leivinjauhe 0.8g1.3kcal0g0.3g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 7.5g3.4kcal0.2g0.4g0.1g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 1.8g6.7kcal0.3g0.2g0.4g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana387g1498kcal22g192g69.4g5.2g
Valittu annoskoko194g749kcal11g96g34.7g2.6g
Annoskoko puolitettuna97g375kcal5.5g48g17.4g1.3g
Arvot/100g100g387kcal5.7g49.6g17.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299925