Ruokaisa lohisalaatti

Keitä kananmunat.

Valuta lohisäilyke ja pilko sipulit ja maustekurkut pieniksi.

Silppua salaatti pieneksi.

Yhdistä ainekset kulhossa ja lopuksi lisää majoneesi.

Sekoita hyvin.

Anna salaatin seistä kylmässä vähintään tunti ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisäilyke, omassa liemessä (Rainbow), annos 165g62g81kcal9.9g0g4.6g0g
Maustekurkku28g4.6kcal0.2g0.8g0g0.5g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka19g1.9kcal0.2g0.2g0g0.2g
Keräsalaatti, pehmeä, 50g9g1.3kcal0.1g0.1g0g0.1g
Majoneesi 27-33 % rasvaa 36g106kcal0.5g2.3g10.7g0g
Kananmuna, keitetty 21g30kcal2.6g0.1g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana387g458kcal27.4g8.8g34.8g2.2g
Valittu annoskoko194g229kcal13.7g4.4g17.4g1.1g
Annoskoko puolitettuna97g115kcal6.9g2.2g8.7g0.6g
Arvot/100g100g118kcal7.1g2.3g9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=302780