Paras pestokastike

Kuullosta pinjansiemenet (vaalean rusehtaviksi) 10g öljyä ja kaada talouspaperin päälle, jotta ylimääräiset rasvat imeytyy pois.

Pilko juusto monitoimikoneessa pieneksi ja lisää basilikan lehdet, öljy, valkosipuli ja pinjanisiemenet.

Sekoita tasaiseksi tahnaksi.

Nauti esim.

tumman spagetin kera.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Nisa74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore 44g12kcal1.4g0.5g0.4g0.7g
Pecorino romano (Castelli), annos 50g49g193kcal10.7g0g16g0g
Pinjansiemenet, Parrots40g248kcal11.6g5.2g22g1.5g
Valkosipuli 6.5g7kcal0.5g1.1g0g0.1g
Auringonkukkaöljy (Keiju), annos 5g55g491kcal0g0g54.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana387g1900kcal48.4g13.6g185.8g4.6g
Valittu annoskoko194g950kcal24.2g6.8g92.9g2.3g
Annoskoko puolitettuna97g475kcal12.1g3.4g46.5g1.2g
Arvot/100g100g491kcal12.5g3.5g48g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368640