Mansikka raparperipiirakka

Sekoita huoneenlämpöinen voi, kananmuna, sokeri, kaurahiutaleet, vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään.

Taputtele 28 cm pyöreään vuokaan.

Leivitä päälle raparperit ja mansikat.

Sekoita kananmuna, sokeri, vaniljasokeri ja kermaviili keskenään ja levitä piirakan päälle.

Paista 200 asteessa n 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1239 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g16g114kcal0.2g0.2g12.5g0g
Kananmuna kuoreton 8.6g12kcal1.1g0g0.9g0g
Sokeri 13g54kcal0g13.3g0g0g
Kaurahiutale 13g47kcal1.8g7.1g0.9g1.2g
Vehnäjauho puolikarkea 20g70kcal2.1g14.2g0.2g0.7g
Leivinjauhe 1.6g2.7kcal0.1g0.6g0g0g
Raparperi 36g12kcal0.2g2g0g0.5g
Mansikka, pakastettu, 1,5 dl 100 g39g16kcal0.2g2.9g0.2g0.7g
Kanamuna kuoreton, annos 100g8.6g12kcal1.1g0g0.9g0g
Sokeri 6.2g25kcal0g6.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.6g2.5kcal0g0.6g0g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g31g25kcal0.8g1.2g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana387g785kcal15.2g96.6g35g6.2g
Valittu annoskoko194g393kcal7.6g48.3g17.5g3.1g
Annoskoko puolitettuna97g196kcal3.8g24.2g8.8g1.6g
Arvot/100g100g203kcal3.9g25g9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=395000