Kanaa ja kasviksia

Pilko rintafileet ja vihannekset.

Laita vesi kiehumaan ja keitä parsakaalia muutama minuutti.

Laita pannulle kananrintafileet, paprika, kesäkurpitsa ja sipuli.

Paista kevyesti.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää herkkusienet ja anna hautua hetken kannen alla.

Lisää riisiviinietikka, soija ja mirin.

Kaada joukkoon valutetut parsakaalit.

Kypesennä kannen alla, kunnes kana on kypsynyt.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 13g2.3kcal0.1g0.3g0g0.1g
Herkkusieni 38g6kcal0.8g0.1g0.1g0.6g
Paprika keltainen 15g4.5kcal0.1g0.8g0g0.3g
Sipuli 10g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Parsakaali brokkoli 50g18kcal2.3g1g0.1g1.2g
Japanilainen soijakastike vähemmän suolaa (Rainbow), annos 5g3.7g2.6kcal0.3g0.3g0.1g0g
Mirin seasoning (Blue dragon), annos 30g3.7g8.2kcal0g2g0g0g
Riisiviinietikka, pullo (Narcissus), annos 15g1.2g4.2kcal0g0g0g0g
Broilerin nahaton rintafilee60g62kcal13.9g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana387g220kcal35.2g10g2.4g4.8g
Valittu annoskoko194g110kcal17.6g5g1.2g2.4g
Annoskoko puolitettuna97g55kcal8.8g2.5g0.6g1.2g
Arvot/100g100g57kcal9.1g2.6g0.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339369