Mansikka-raparperipiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää öljy varovasti sekoittaen.

Lisää vichy seuraavaaksi ja lopuksi venhäjauho-leivinjauhe ja vainilliinisokeriseos.

Laita taikina kahdelle pellille ja ripottele päälle tasaisesti mansikka- ja raparperipalat

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)75g104kcal8.3g0.3g7.8g0g
Sokeri 27g108kcal0g26.5g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl9g84kcal0g0g9.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 20g70kcal2.1g14.2g0.2g0.7g
Leivinjauhe 1.9g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Vanilliinisokeri (oikeat arvot) (Pirkka), annos 1.5g1.9g7.3kcal0g1.8g0g0g
Raparperi 31g11kcal0.2g1.7g0g0.4g
Mansikka 21g10kcal0.1g1.8g0g0.4g
Vichy, hiilihapotettu kivennäisvesi (Rainbow), annos 250g6.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana388g794kcal21.6g94g34.8g3g
Valittu annoskoko194g397kcal10.8g47g17.4g1.5g
Annoskoko puolitettuna97g199kcal5.4g23.5g8.7g0.8g
Arvot/100g100g205kcal5.6g24.3g9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=410692