Kanttarellimuhennos (maidoton, laktoositon)

200g tuoreita kanttarelleja
200g pakastesipulikuutioita
20g (1rkl) sinistä Keiju-margariinia
2dl kauraruokakermaa
suolaa
valkopippuria

Paista kanttarellit ja sipulit Keijussa.

Lisää kaurakerma, suolaa ja hiven valkopippuria.

Anna hautua.

Tarjoa esimerkiksi lihamurekkeen seuralaisena.

Huomioi nesteen haihtuminen. 4 hlön annos painaa valmiina noin 250g.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Rebeliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g63g15kcal1.1g1.9g0.3g1.2g
Sipulikuutiot rainbow63g6.2kcal0.9g0.9g0g0g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)6.3g39kcal0g0g4.4g0g
Kaurakerma, Oatley, 2.5 dl purkki63g94kcal0.6g3.7g8.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana388g309kcal5.2g13g25.6g3.2g
Valittu annoskoko194g154kcal2.6g6.5g12.8g1.6g
Annoskoko puolitettuna97g77kcal1.3g3.3g6.4g0.8g
Arvot/100g100g80kcal1.3g3.4g6.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81888