Lämpöiset tonnikalaleivät

Lämpöisiä tonnikalaleipiä :D
leivät pellille laita päälle tonnikalaa, tomaattia, fetajuustoa ja raastetta/siivuja kevyttä juustoa.

Päälle uunista oton jälkeen lisää mustapippuri rouhetta tms. Aineksista voi tehdä myös massan johon lisää kevyttä ranskankermaa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Jojo70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Reissumies (Oululainen) 25g pala31g75kcal3.4g13.7g0.6g3.7g
Tonnikala vedessä 72g75kcal16.1g0g1.1g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g47g10kcal0.3g1.8g0.1g0.7g
Polar 5% juusto31g53kcal9.7g0g1.6g0g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g13g14kcal2.2g0.2g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana387g453kcal63.4g31.4g7.6g8.8g
Valittu annoskoko194g226kcal31.7g15.7g3.8g4.4g
Annoskoko puolitettuna97g113kcal15.9g7.9g1.9g2.2g
Arvot/100g100g117kcal16.4g8.1g2g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96391