SOSEKEITTO SULATEJUUSTOLLA

Keitä kuutioituja juureksia ja sipuleita kasvisliemi-vedessä (johon olet lisännyt hieman pippuria ja lorauttanut soijaa) n 45 min. Lisää valkoviini, hunaja ja suolaa.

Soseuta.

Kuumenna uudelleen ja lisää sulatejuusto.

Sekoita jotta sulaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Setsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi131g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g27g16kcal0.4g3.6g0g0.2g
Palsternakka 5.5g3.5kcal0g0.6g0g0.2g
Purjosipuli 7.7g1.8kcal0.1g0.2g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g8.8g22kcal1.2g0.3g1.8g0g
Valkoviini, kuiva, 12%7.7g6.4kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.8g2.3kcal0.1g0.1g0.2g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 0.5g1.8kcal0g0.4g0g0g
Soijakastike 0.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana388g111kcal3.6g11g4g1.2g
Valittu annoskoko194g56kcal1.8g5.5g2g0.6g
Annoskoko puolitettuna97g28kcal0.9g2.8g1g0.3g
Arvot/100g100g29kcal0.9g2.8g1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=153499