Jauhelihakastike

Ruskista Jauheliha ja mausta.

Laita lihat lautaselle odottamaan.

Hienonna suolakurkut.

Ruskista jauhot kuumalla pannulla ja lisää vesi, suurusta kastike vettä kiehuttamalla ja sekoittamalla, kunnes liemi on tasaista.

Lisää kasvisliemikuutio ja tuorejuusto.

Mausta ja anna kiehua hetki.

Lisää jauheliha ja suolakurkut ja hiukan vettä.

Sekoita ja anna kiehua miedolla lämmöllä n. 5min välillä sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 193 grammaa

Milliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g1003g1704kcal190.5g0g100.3g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)50g155kcal8.5g27.1g1.5g6.5g
Oivariini, 80 normaalisuolainen18g126kcal0.2g0.2g14g0g
Suolakurkku (Rainbow)63g19kcal0.5g3.7g0.1g0g
Vesi752g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour Vsipuli light25g45kcal2.1g0.9g3.8g0g
Jauhelihamauste, annos 15g7.5g0.2kcal0g0.1g0.1g0g
Kasvisliemikuutio 13g38kcal1.2g1.7g2.9g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3860g4177kcal406g67.4g245.4g13.4g
Valittu annoskoko1930g2088kcal203g33.7g122.7g6.7g
Annoskoko puolitettuna965g1044kcal101.5g16.9g61.4g3.4g
Arvot/100g100g108kcal10.5g1.7g6.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=196014