Rahkalettuset (ei arvaa karpiksi)

Sekoita munat, mantelijauho, rahka, makeutusaine ja vanilliinisokeri sekaisin.

(sähkövatkaimella vatkaantuu hyvin).

Paista pannulla voin kera tai lettupannulla. 4 pientä lettua vastaa yhtä annosta.

Ohje karppausfoorumilta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, kuoreton 817g1132kcal102.1g2.4g80g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki996g558kcal84.6g49.8g2g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g68g406kcal14.2g4.5g36.6g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka20g80kcal0g19.7g0g0g
Canderel makeutusjauhe32g122kcal0.9g29.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3864g4597kcal403.6g212.2g237.2g0g
Valittu annoskoko1932g2298kcal201.8g106.1g118.6g0g
Annoskoko puolitettuna966g1149kcal100.9g53.1g59.3g0g
Arvot/100g100g119kcal10.4g5.5g6.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116856