Tomaatti-mozzarellapiirakka

Painele sulanut piirakka taikina vuokaan ja paista ~200 asteisessa uunissa n. 10 min. Ota vuoka uunista ja laita tomaatti-basilika tuorejuusto nokareita kuuman taikinan pohjalle ja levitä ne. Asettele tomaatti siivut taikinalle, ja aseta siivutettu mozzarella justo tomaattien päälle.

Ripottele puolitetut oliivit (n. 10 kpl) sekaan, sekä vihreää pesto nokareita.

Ripottele juustoraastetta ja asettele puolitetut (n. 6 kpl) luumu/kirsikka tomaatit päälle.

Paista n. 30-40 min. Nosta piirakka uunista ja revi tuoreesta basilikasta lehden palasia piirakan päälle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai803g2969kcal40.1g256.8g200.6g16g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g301g61kcal1.8g11.4g0.9g4.2g
Mozzarella light301g482kcal60.2g1.5g27.1g0g
Oliivi kivetön musta rainbow100g181kcal0.6g5.7g17.1g0g
Luumutomaatti pirkka, 83g167g33kcal1g6.3g0.5g10g
Pestokastike, Barilla all Genovese, n. 1 tl60g323kcal3g1.8g33.7g2.6g
Emmental juustoraaste 17% laktoositon (Arla), annos 150g100g291kcal33.1g0g17.1g0g
Viola tomaatti-basilika tuorejuusto (Valio), annos 200g100g161kcal8g4g13g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3864g8999kcal295.6g575g620g65.6g
Valittu annoskoko1932g4500kcal147.8g287.5g310g32.8g
Annoskoko puolitettuna966g2250kcal73.9g143.8g155g16.4g
Arvot/100g100g233kcal7.7g14.9g16g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175787