Karppipizzapohja

Rahka ja munat sekaisin, sitten kuivat sekaan.

Sotke ja levitä lusikalla ohut kerros pellille leivinpaperin päälle.

Paista uunissa n. 10 min tai enemmän tai vähemmän (en ole aikaa edes katsonut, mutta kunnes pinta on kivan ruskea).

Ota pois ja lado täytteet ja takaisin uuniin 10minuutiksi.

Tämä pysyy hyvin kasassa ja on hyvän makuinen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Hetula75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka (Pirkka)749g495kcal89.9g30g2.2g0g
Kananmuna kuoreton600g857kcal71.9g0g60g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%270g675kcal37.8g29.7g15.1g132.2g
Soijajauho, 1 dl, Soyappetit, Soyappetit270g1079kcal107.9g43.2g54g40.5g
Leivinjauhe 15g26kcal0.8g5.7g0g0.1g
Psyllium ravintokuitu (Finax), annos 5g7.5g0.7kcal0.1g0g0g6.4g
Ruokasuola jodioitu 21g0.5kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3864g6266kcal617g217.2g262.6g358.4g
Valittu annoskoko1932g3133kcal308.5g108.6g131.3g179.2g
Annoskoko puolitettuna966g1567kcal154.3g54.3g65.7g89.6g
Arvot/100g100g162kcal16g5.6g6.8g9.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=324188