Karpitsar pohja

Sekota aineet keskenään ja levitä leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 200 asteessa n. 10 min. levitä pohjalle ketsuppia, täytä ja paista vielä n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka Milbona800g544kcal97.6g31.2g1.6g0g
Emmental juustoraaste, lidl400g1472kcal116g0g112g0g
Kananmuna kuorineen punnittu500g630kcal55g1.5g45g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 140g426kcal12.3g77.6g2.7g19.5g
Kaurakuitunen (Hirvelä), annos 50g72g89kcal5.2g11.6g2.4g50.2g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3864g6391kcal574.2g259g327.4g139.6g
Valittu annoskoko1932g3195kcal287.1g129.5g163.7g69.8g
Annoskoko puolitettuna966g1598kcal143.6g64.8g81.9g34.9g
Arvot/100g100g165kcal14.9g6.7g8.5g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=334101