Nakkikeitto

Keitä vesi ja lisää pilkotut ainekset veteen.

Keitä niin kauan, että perunat ja porkkanat ovat pehmeät.

Mausta suolalla.

Huom. nakeissa on suolaa, ota se huomioon.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, punnittu kuorineen 368g238kcal5.9g48.6g0.6g3.1g
Porkkana 159g52kcal1g8.8g0.3g4g
Sipuli (kuorittu)34g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Valkosipuli 8.6g9kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Nakki, Atria Kevyt Snack 11%240g408kcal23.5g17.8g26.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 1114g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g8.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3864g1433kcal63g156.4g55g15.8g
Valittu annoskoko1932g717kcal31.5g78.2g27.5g7.9g
Annoskoko puolitettuna966g358kcal15.8g39.1g13.8g4g
Arvot/100g100g37kcal1.6g4g1.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=391849