Paistetut banaanit ala Tuula

Kuori banaanit ja viipaloi ne paksuiksi viipaleiksi.

Kuumenna rasva ja kaneli pannulla.

Paista banaanit palat kauniin ruskeaksi n. 2-3 minuutti.

Mausta banannit kademummalla ja sokerilla.

Tarjoa esim.

vaniljajäätelön ja vaahterasiirapin kanssa.

Maisuvat myös lettujen kanssa

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, kuorittu 1748g1521kcal18.5g319.9g7g31.5g
Voi 65g473kcal0.8g0.3g53.1g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g47g170kcal1.6g37.1g1.6g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g35g109kcal3.8g21g2.4g9.8g
Sokeri 37g151kcal0g37.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3864g4848kcal49.4g831.2g128.2g82.6g
Valittu annoskoko1932g2424kcal24.7g415.6g64.1g41.3g
Annoskoko puolitettuna966g1212kcal12.4g207.8g32.1g20.7g
Arvot/100g100g126kcal1.3g21.5g3.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=461905