Poronkäristys

Margariinia pataan (riittää vähempikin) ja lihat käristetään pienissä erissä.

Lisää olut ja hauduta 1,5 h.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, flora kevyt 40 43g161kcal0.1g2.3g17.2g0g
Keskiolut, 4.5%, annos 333g541g233kcal2.2g22.2g0g0g
Poronkäristys, raaka (Lapin liha), annos 750g1352g1460kcal263.5g0g46g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3870g3707kcal531.6g49g126.4g0g
Valittu annoskoko1935g1853kcal265.8g24.5g63.2g0g
Annoskoko puolitettuna968g927kcal132.9g12.3g31.6g0g
Arvot/100g100g96kcal13.7g1.3g3.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=204184