Kaalikeitto

Suikaloi kasvikset, sekoita ainekset kattilaan ja anna hautua miedolla lämmöllä pari tuntia.

Mausteeksi kasvisliemikuutiop tai pari

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g750g180kcal9g25.5g1.5g15.8g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka150g17kcal1.7g1.7g0.3g1.5g
Mutti paseerattu tomaatti (valkosipuli) (Mutti), annos 90g135g41kcal2g6.7g0.5g0g
Vesi750g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3870g555kcal29.4g82.2g5.2g39.8g
Valittu annoskoko1935g278kcal14.7g41.1g2.6g19.9g
Annoskoko puolitettuna968g139kcal7.4g20.6g1.3g10g
Arvot/100g100g14kcal0.8g2.1g0.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=405913