Rössypotut

Silppua sipuli ja kuutioi, perunat, porkkanat sekä lanttu.

Keitä kasvikset lähes kypsiksi lihaliemellä/pippurilla/voilla maustetussa vedessä ja lisää sitten keiton sekaan kuutioitu rössy.

Hauduta miedolla lämmöllä, kunnes rössy on pehmennyt.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Lurtsi90
AineksetMääräEnergiaPHRK
Veripalttu (Tapola), annos 200g207g474kcal22.8g35.2g33.1g0g
Vesi1126g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g293g176kcal4.4g38g0.3g2.6g
Lanttu 81g23kcal0.8g3.7g0.2g1.5g
Sipuli (kuorittu)68g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala25g69kcal5g1.2g5g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g119g33kcal0.7g7.1g0.2g3g
Valio voi17g122kcal0.2g0.2g13.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3870g1832kcal69.6g177.2g104.8g16.4g
Valittu annoskoko1935g916kcal34.8g88.6g52.4g8.2g
Annoskoko puolitettuna968g458kcal17.4g44.3g26.2g4.1g
Arvot/100g100g47kcal1.8g4.6g2.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=322484