Makaronipata

Paista jauheliha ja sipulit (2 kpl).

Keitä makaronit (3dl raakaa).

Kuullota ja hauduta pannussa porkkanat (3 isoa) ja paprika (1 melko iso).

Mausta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Hennavak
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha600g996kcal114g0g60g0g
Paprika punainen 300g88kcal2.8g13.5g1.2g5.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g300g84kcal1.8g17.9g0.6g7.5g
Makaroni, tumma 248g890kcal33.4g162.6g7.4g14.6g
Sipuli 120g36kcal1.5g5.8g0.2g2g
Ruokakerma Valio 5%300g180kcal3.6g8.4g15g0g
Ruokaöljy keskiarvo 68g596kcal0g0g67.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3870g5741kcal314.2g416.4g303.6g59.6g
Valittu annoskoko1935g2870kcal157.1g208.2g151.8g29.8g
Annoskoko puolitettuna968g1435kcal78.6g104.1g75.9g14.9g
Arvot/100g100g148kcal8.1g10.8g7.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=99341