Peltileipä

Sekoita aineet puuhaarukalla.

Kohota tunti.

Kippaa voidellulle pellille ja tasoita.

Kohota 15min.- tunti, pari.

Mitä kaemmin saa kohota, sitä parempaa tulee.

Paista ensin 250 asteessa vartti, laske lämpö 125:een ja anna paistua vielä toinen vartti.

Nosta liinan päälle tukea vasten pystyyn jäähtymään, niin pohjakin pysyy rapeana.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 81 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi800g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g22g79kcal9.9g8.8g1.3g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 24g97kcal0g24g0g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl160g544kcal22.4g89.6g10.7g17.6g
Vehnälese 60g137kcal8g9.2g2.7g22.5g
Vehnäjauho puolikarkea 780g2676kcal79.5g546g9.4g27.3g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 80g430kcal0.7g0.6g48g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3872g7927kcal241g1356.4g144.2g134.8g
Valittu annoskoko1936g3964kcal120.5g678.2g72.1g67.4g
Annoskoko puolitettuna968g1982kcal60.3g339.1g36.1g33.7g
Arvot/100g100g205kcal6.2g35g3.7g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109383