Kaura-omenapaistos öljyyn

Sekoita astiassa kaurahiutale, suola, siirappi ja öljy.

Öljyä ja siirappia voit lämmittä hieman ennen sekoittamista, jotta ne imeytyvät kauraan paremmin.

Punnitse omenat ja pilko ne 10 cm korkeaan vuokaan.

Ripottele päälle kanelia ja sokeri (tai fariinisokeri).

Voit ripotella tähän myös hieman jauhettua inkivääriä mikäli pidät sen mausta.

Ripottele seos omenoiden päälle.

Paista 200 asteessa 20 min tai kunnes omenoiden kypsyys on mielestäsi sopiva.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 121 grammaa

Arjaheluna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokaöljy keskiarvo 108g954kcal0g0g107.9g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 1601g570kcal2.6g113.8g1.4g32g
Kaurahiutale 128g479kcal18.6g73g9.3g12.8g
Kaneli, jauhettu, annos 2g3.2g8.4kcal0.1g2.5g0.1g1.8g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 80g241kcal0.1g59.3g0g0g
Sokeri 16g65kcal0g16g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3872g4636kcal42.8g529.2g237.4g93.2g
Valittu annoskoko1936g2318kcal21.4g264.6g118.7g46.6g
Annoskoko puolitettuna968g1159kcal10.7g132.3g59.4g23.3g
Arvot/100g100g120kcal1.1g13.7g6.1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=141918