Gluteenittomat porkkanasämpylät

Kuori porkkanat
Raasta tai mörssää tehosekoittimella, itseä laiskotti.

Lämmitä maito kädenlämpöiseksi.

Sulata voi.
Sekoita hiiva pariin desiä jauhoja.

heitä perään maidot, rasvat ja porkkanat.

Ja perunakuidut.

Ja pellavarouheet.

Sitte vaan lapa koneeseen eli handu taikinaan ja vaivaamaan.

Loput jauhot hitaasti lisäillen.

Jätä kohoamaan kaksinkertaiseksi.

Vaivaa vielä vähän.

Pyöritä sämbyllsönit ja anna niidenkin kohota vielä hetki.

Voitele munalla.

Paista 225C 15minsaa.

Syö!!!

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Hannuzka79

Hannuzka79 sanoi...

Ei se kohoa kaksinkertaiseksi, ei sitten millän..

keskiviikko 20.02.2013 klo 21:24

Hannuzka79 sanoi...

Ä+

keskiviikko 20.02.2013 klo 21:24

AineksetMääräEnergiaPHRK
Gluteeniton karkea jauhoseos (Semper), annos 500g4132g12810kcal103.3g3099.2g20.7g309.9g
Maito, Kevyt2479g1141kcal79.3g119g37.2g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1653g463kcal9.9g98.3g3.3g41.3g
Pellavarouhe, Risetti, 1rkl = 8g207g998kcal50.6g68.8g59.5g58.7g
Perunakuitu jauheena (Semper), annos 100g1240g930kcal62g148.8g6.2g867.8g
Voi 231g1679kcal2.8g0.9g188.1g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g46g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g36039kcal615.8g7070g630g2555.4g
Valittu annoskoko10000g18020kcal307.9g3535g315g1277.7g
Annoskoko puolitettuna5000g9010kcal154g1767.5g157.5g638.9g
Arvot/100g100g180kcal3.1g35.4g3.2g12.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=340488