Sienijuustokeitto

1. puhdista, silppua sienet; hienonna sipuli
2. sienet ilman rasvaa kattilaan ja kuumenna kunnes neste on haihtunut
3. lisää sipuli ja voi, kuullota 5min
4. lisää vehnäjauhot ja ½ vedestä, kiehauta
5. lisää loppuvesi, murskatut viherpippurit (4rkl), balsamietikka; keitä 5min
6. lisää ruokakermat, lämmitä; pinnalle persiljaa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 484 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g2584g775kcal25.8g103.4g7.8g0g
Voi, 1 tl, 5 g155g1132kcal1.6g1.6g124g0g
Sipuli (kuorittu)775g209kcal10.1g37.2g1.6g13.2g
Vehnäjauho puolikarkea 207g709kcal21.1g144.7g2.5g7.2g
Vesi4134g0kcal0g0g0g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g78g74kcal0.9g14.1g0g0g
Creme bonjour ruokakerma pippuri (Unilever finland oy), annos 100g1034g1757kcal25.8g62g155g0g
Maustettu ruokakerma, juusto (Creme bonjour), annos 200g1034g1861kcal25.8g72.4g155g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g13035kcal222.2g870.8g891.8g42.8g
Valittu annoskoko10000g6517kcal111.1g435.4g445.9g21.4g
Annoskoko puolitettuna5000g3259kcal55.6g217.7g223g10.7g
Arvot/100g100g65kcal1.1g4.4g4.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=391430