Tomaattinen Jauhelihakastike

Ruskista jauheliha, mausta suolalla ja käytä halutessa yrttejä edim.

salviaa, lisänä itse käytin hippusen savupaprikajauhetta.

Lisää tomaattimurska ja loraus vettä.

Anna kuumentua ja lisää 2 rkl rusk.

Maizenaa jotta kastike vähän suurustuu.

Anna hetki kiehahtaa.

Tarjoile täysjyvä pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Bettyblue79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha4619g7667kcal877.6g0g461.9g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g4504g1531kcal63g270.2g22.5g0g
Suola, annos 3g116g0kcal0g0g0g0g
Ruskea suuruste, Maizena346g1316kcal3.5g318.7g1.7g0g
Ketsuppi, meira416g291kcal6.2g66.5g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g21612kcal1900.6g1310.8g973g0g
Valittu annoskoko10000g10806kcal950.3g655.4g486.5g0g
Annoskoko puolitettuna5000g5403kcal475.2g327.7g243.3g0g
Arvot/100g100g108kcal9.5g6.6g4.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306365