Ollin kesäkeitto

Puhdista perunat ja porkkanat huolellisesti.

Pilko kasvikset, keitä suolalla maustetussa vedessä lähes kypsiksi.

Kuutioi sulatejuusto joukkoon ja anna sen sulaa - sekoita.

Lisää maito ja anna kiehahtaa.

Siirrä pois liedeltä, lisää ripaus sokeria ja päälle runsaasti persiljaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 431 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi375g0kcal0g0g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 375g237kcal11.3g18g13.1g0g
Uudet perunat keitetty600g456kcal10.2g96.6g1.2g6g
Porkkana, keskikokoinen 65g195g55kcal1.2g11.6g0.4g4.9g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g94g263kcal17.8g0g20.6g0g
Keräkaali, 100g150g36kcal1.8g5.1g0.3g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3879g2174kcal88.6g277g71.8g33.4g
Valittu annoskoko1940g1087kcal44.3g138.5g35.9g16.7g
Annoskoko puolitettuna970g544kcal22.2g69.3g18g8.4g
Arvot/100g100g56kcal2.3g7.1g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300745