Katkarapupasta

150 grammaa spagettia
200 grammaa tuorejuustoa
250 grammaa pakastettuja katkarapuja
0,5 tl sitruunapippuria
1 tl suolaa

Valmistusaika 15 min

Nosta tuorejuusto pöydälle lämpenemään.

Keitä spagetti paketin ohjeen mukaan, valuta kypsät spagetit lävikössä.

Sulata tuorejuusto samassa kattilassa jossa juuri keitit spagetit.

Kun tuorejuusto on sulanut lisää katkaravut ja sitruunapippuri sekä suola.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia Light tuorejuusto3306g6281kcal257.9g112.4g528.9g0g
Katkarapu, rainbow4132g4132kcal950.4g0g37.2g0g
Suola, annos 3g83g0kcal0g0g0g0g
Keitetty, tumma makaroni 100g2479g2603kcal86.8g500.8g24.8g49.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g26033kcal2590.2g1226.4g1181.8g99.2g
Valittu annoskoko10000g13017kcal1295.1g613.2g590.9g49.6g
Annoskoko puolitettuna5000g6508kcal647.6g306.6g295.5g24.8g
Arvot/100g100g130kcal13g6.1g5.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=387265