Kesäkurpitsakeitto

Laita rypsiöljy paksupohjaiseen kattilaan kuumenemaan.

Lohko kasvikset palasiksi ja laita kuumaan öljyyn.

Kääntele kasviksia aina silloin tällöin ja kun ne on vähän pehmentyneet, lisää vesi ja liemikuutiot.

Soseuta keitto ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 388 grammaa

Hypoxiulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa63g11kcal0.2g1.6g0.4g0.4g
Purjosipuli 33g7.6kcal0.6g0.8g0.1g0.7g
Paprika keltainen 13g3.8kcal0.1g0.6g0g0.2g
Tomaatti 31g7.1kcal0.2g1.1g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g2.7g5.9kcal0.4g0.6g0.2g0g
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 5.1g45kcal0g0g5.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana388g165kcal3.2g10.2g11.8g3.8g
Valittu annoskoko194g82kcal1.6g5.1g5.9g1.9g
Annoskoko puolitettuna97g41kcal0.8g2.6g3g1g
Arvot/100g100g42kcal0.8g2.6g3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294665