Parsakaalikeitto

Freesaa viipaloidut porkkanat ja sipuli sekä pilkotut valkosipulinkynnet.

Lisää vesi ja kanaliemikuutio.

Kiehauta ja lisää parsakaalit.

Keitä 15-20 min.
Soseuta, suurusta tarvittaessa vehnäjauholla.

Lisää kerma ja mausteet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Rytmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g24g6.8kcal0.1g1.4g0g0.6g
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 2.8g15kcal0g0g1.7g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Parsakaali brokkoli 19g6.6kcal0.9g0.4g0.1g0.5g
Kanaliemi rainbow 1 L94g47kcal3.7g0.9g3.7g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)19g11kcal0.2g0.8g0.7g0g
Soijakastike, dark soy sauce (Amoy), annos 15g1.4g1.2kcal0g0.3g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.1g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 0.5g2.5kcal0g0g0.3g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Parsakaali brokkoli 3.2g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kanaliemi rainbow 1 L16g7.9kcal0.6g0.2g0.6g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)3.2g1.9kcal0g0.1g0.1g0g
Soijakastike, dark soy sauce (Amoy), annos 15g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana388g210kcal11.6g9.6g14.4g2.8g
Valittu annoskoko194g105kcal5.8g4.8g7.2g1.4g
Annoskoko puolitettuna97g53kcal2.9g2.4g3.6g0.7g
Arvot/100g100g54kcal3g2.5g3.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=161563