Bratwursti-hapankaaliruukku

Lisäksi 1/2 tl suolaa, 1 tl Pirkka-pizzamaustetta, 1/2 tl rouhittua mustapippuria

1. Paloittele bratwurstit noin 3 cm:n kokoisiksi paloiksi ja hienonna sipuli.

Leikkaa halkaistu paprika ohuiksi viipaleiksi.

2. Ruskista bratwurstit (öljyssä) pannulla.

Lisää sipuli ja ruskista kevyesti.

Sekoita joukkoon paprika- ja kasvissuikaleet sekä mausteet.

Anna hautua tiiviin kannen alla 5-10 minuuttia.

3. Lisää hapankaali ja kuumenna.

Annostele ruoka neljään ruukkuun ja koristele tuoreella persiljalla.

Tarjoa tuoreen leivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)8.4g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Paprika punainen 24g7kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä35g14kcal0.5g2.8g0.1g1.1g
Hapankaali (Pirkka), annos 100g56g11kcal0.6g2g0.1g0g
Bratwursti (Pirkka)70g204kcal9.1g0.9g19g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana388g478kcal21g14.4g38.6g3.4g
Valittu annoskoko194g239kcal10.5g7.2g19.3g1.7g
Annoskoko puolitettuna97g120kcal5.3g3.6g9.7g0.9g
Arvot/100g100g123kcal5.4g3.7g9.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87991