Lohi-juustovuoka

Raasta juustot ja voitele vuoka keijulla.

Lado peruna-sipulisekoitus, lohiviipaleet ja aurajuusto kerroksittain, mausta tillillä.

Kaada ruokakerma joukkoon ja kuorruta juustoraasteella.

Paista 175 asteessa 45min (150 astetta kiertoilmalla)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1553 grammaa

Mama11
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 125g89kcal2.3g18g0.2g1.3g
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)19g34kcal3.6g0g2.1g0g
Aurajuusto7.3g25kcal1.5g0g2.1g0g
Juusto, Arla Eva Kermajuusto 17%4.4g12kcal1.3g0.1g0.7g0g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 25-35 %, lappi/polar/småland/billinge/rustholli 6.9g25kcal1.9g0g2g0g
Flora kevyt ruoka 7%31g27kcal0.3g1.4g2.2g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 0.6g3.3kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana389g430kcal21.8g39g19.4g2.6g
Valittu annoskoko194g215kcal10.9g19.5g9.7g1.3g
Annoskoko puolitettuna97g108kcal5.5g9.8g4.9g0.7g
Arvot/100g100g111kcal5.6g10g5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=397089