Tonnikalapiirakka

Nypi vehnäjauhot ja margariini sekaisin, lisää 3 rkl vettä ja 1/2 tl suolaa, lisää myös osa juustosta taikinaan.

Painele voideltuun vuokaa, paista 225 asteessa 5-10 minuuttia.

Täytä esipaistettu pohja tonnikalalla ja he-ma-pe-seoksella.

Sekoita munamaito, mausta suolalla ja sitruunapippurilla ja kaada täytteiden päälle.

Kourruta juustolla ja paista vielä 20 minuuttia 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Mir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 23g78kcal2.3g16g0.3g0.8g
Margariini 60%, keskiarvo 18g94kcal0.1g0.1g10.5g0g
Juusto, keskiarvo 35g123kcal8.8g0.1g9.7g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 35g12kcal1.1g1.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 29g41kcal3.6g0.1g3g0g
Tonnikala öljyssä 26g50kcal7.2g0g2.4g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 28g29kcal1g5.1g0.3g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana389g855kcal48.2g46.2g52.4g3.2g
Valittu annoskoko194g427kcal24.1g23.1g26.2g1.6g
Annoskoko puolitettuna97g214kcal12.1g11.6g13.1g0.8g
Arvot/100g100g220kcal12.4g11.9g13.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176453