Kaalilaatikko

Paista jauheliha ja sipuli.

Mausta suolalla, mauste-, musta- ja valkopippurilla.

Keitä pilkottu kaali kypsäksi suolavedessä.

Liota lihaliemijauhe kuumaan veteen, lisää kerma ja munat.

Sekoita kaikki keskenään ja kypsennä 200 asteessa reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 518 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali80g17kcal1g2.7g0.2g1.7g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 61g139kcal11.6g0g10.4g0g
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 1g2.2kcal0.3g0.1g0.1g0g
Sipulikuutio eldorado (pakaste), 200g9g1.1kcal0.1g0.1g0g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g19g64kcal0.4g0.6g6.8g0g
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana389g475kcal29.4g7g37.2g3.4g
Valittu annoskoko194g237kcal14.7g3.5g18.6g1.7g
Annoskoko puolitettuna97g119kcal7.4g1.8g9.3g0.9g
Arvot/100g100g122kcal7.6g1.8g9.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221513