Mummon maukas mustikkapiirakka

Vispaa 0,75 desiä sokeria 100 g. voin kanssa vaahdoksi.

Lisää muna ja kuivat aineet.

Levitä taikina vuoalle.

Levitä mustikat (5dl) vuokaan.

Sekoita maitorahka, 0,75 dl sokeria ja yksi muna.

Kaada seos mustikoiden päälle.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Anna jäähtyä.

Mustikkapiirakka on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 23g92kcal0g22.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 23g78kcal2.3g15.9g0.3g0.8g
Voi, 1 tl, 5 g18g128kcal0.2g0.2g14g0g
Mustikka metsä- 61g27kcal0.3g3.9g0.4g2g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki44g25kcal3.7g2.2g0.1g0g
Kaurahiutale 7g26kcal1g4g0.5g0.7g
Kananmuna kuoreton 19g28kcal2.4g0.1g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana388g807kcal19.8g98g34.6g7g
Valittu annoskoko194g403kcal9.9g49g17.3g3.5g
Annoskoko puolitettuna97g202kcal5g24.5g8.7g1.8g
Arvot/100g100g208kcal5.1g25.2g8.9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235271