Karppaajan jauhelihakesäkurpitsapihvit

Tee jauhelihasta, kananmunista ja mausteista taikina.

Kuori kokonainen kesäkurpitsa ja raasta.

Lisää taikinan joukkoon.

Kuori ja pilko kokonainen sipuli joukkoon.

Tee pihveiksi ja paista kuumalla pannulla.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha 7%116g162kcal22.1g0g8.1g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 32g44kcal4g0.1g3.1g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.2g
Jauhelihamauste, annos 15g2.2g0.1kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa26g4.5kcal0.1g0.7g0.2g0.2g
Sipuli (kuorittu)16g4.3kcal0.2g0.8g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana389g433kcal53g3.6g22.8g1.4g
Valittu annoskoko194g217kcal26.5g1.8g11.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna97g108kcal13.3g0.9g5.7g0.4g
Arvot/100g100g112kcal13.6g0.9g5.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=261684