Aurajuusto hernekeitto

Lisää herneet ja hienonnettu sipuli kiehuvaan liemeen.

Hauduta 10 minuuttia.

Lisää juusto.

Soseuta keitto.

Sekoita vesitilkkaan vehnäjauhot.

Lisää suurus samalla sekoittaen.

Anna kiehua hiljalleen muutama minuutti.

Mausta hienonnetulla meiramilla.

Tarjoa keiton kanssa paahdettuja leipäpaloja eli crutonkeja.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Aikku1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne, pakaste (rainbow)50g43kcal3g7.5g0g1.5g
Sipuli (kuorittu)15g4kcal0.2g0.7g0g0.3g
Kasvisliemikuutio 2.2g6.7kcal0.2g0.3g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Aurajuusto15g51kcal3g0g4.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.5g12kcal0.4g2.4g0g0.1g
Vaalealeipä/sämpylä, gluteeniton 5g13kcal0.3g2.2g0.3g0.1g
Leipä, vaaleavarras4g8.8kcal0.3g1.7g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana389g276kcal14.8g29.6g10.4g6g
Valittu annoskoko195g138kcal7.4g14.8g5.2g3g
Annoskoko puolitettuna97g69kcal3.7g7.4g2.6g1.5g
Arvot/100g100g71kcal3.8g7.6g2.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=150631