Jauhelihagulassia

Ruskista jauheliha kattilassa, lisää sipuli&valkosipuli sekä mausteet (suola ja paprikamauste).

Lisää kattilaan vettä 7dl, porkkanat viipaloituna ja perunalohkot.

Anna kiehua n 15min.

Lisää paprika kuutiot ja anna kiehua vielä n. 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Sipuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, 2 isoa25g6.8kcal0.2g1.3g0.1g0.6g
Peruna (vanha, kuorittu)50g41kcal0.9g8.8g0.1g0.5g
Paprika, punainen38g10kcal0.3g1.7g0.2g0.8g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Jauheliha, sika-nauta 50g111kcal8.8g0g8.5g0g
Heinz ketsuppi6.3g6.4kcal0.1g1.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana389g364kcal21.2g29.2g18g4.6g
Valittu annoskoko194g182kcal10.6g14.6g9g2.3g
Annoskoko puolitettuna97g91kcal5.3g7.3g4.5g1.2g
Arvot/100g100g94kcal5.5g7.5g4.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=6926