Jauhelihapiilot

Riko kananmunat kulhoon ja sekoita yhdessä kerman, kaurahiutaleiden ja haluamiesi mausteiden kanssa.

Lisää jauhelihajoukkoon.

Annostele jauhelihamassa muffinivuokaan ja tee jokaiseen pieni kolo.

Valuta fetasta öljy pois ja lusikoi fetapalaset jauheliha"pesiin".

Paista noin 20-25 minuuttia 225-asteisessa uunissa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu22g28kcal2.4g0.1g2g0g
Kuohukerma,valio,2dl15g51kcal0.3g0.5g5.3g0g
Kaurahiutale 7.5g28kcal1.1g4.3g0.5g0.7g
Atria kevyt jauheliha131g223kcal24.9g0g13.1g0g
Apetina feta snack aurinkokuivattu tomaatti (Arla), annos 150g19g62kcal3g1g5.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana389g784kcal63.4g11.8g52g1.4g
Valittu annoskoko195g392kcal31.7g5.9g26g0.7g
Annoskoko puolitettuna97g196kcal15.9g3g13g0.4g
Arvot/100g100g201kcal16.3g3g13.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=285203