Raparperipiirakka (nopea, helppo ja herkullinen)

Sekoita munat, sokeri, sulatettu margariini ja maito keskenään.

Sekoita toisessa asitiassa kuivat aineet (vehnäj., leivinj.

ja vaniljasok.) ja lisää ne ekan satsin joukkoon.

Raparperit (tai voi käyttää myös marjoja) päälle ja uuniin, 200 astetta, n. 30min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1559 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu32g40kcal3.5g0.1g2.9g0g
Sokeri 32g129kcal0g31.8g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 25g133kcal0.1g0.1g15g0g
Maito,kevyt (valio) 100g25g12kcal0.8g1.2g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 49g167kcal5g34.1g0.6g1.7g
Leivinjauhe 1.3g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1g4kcal0g1g0g0g
Raparperi 30g10kcal0.2g1.6g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana390g996kcal19.4g140.8g37.8g4.2g
Valittu annoskoko195g498kcal9.7g70.4g18.9g2.1g
Annoskoko puolitettuna98g249kcal4.9g35.2g9.5g1.1g
Arvot/100g100g255kcal5g36.1g9.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298287