Koskenlaskijan jauhelihakeitto

Keitä peruna n 3 l vettä.

Laita mukaan myös liemikuutiot.

Paista jauheliha ja sipuli, mausta paprikalla ja suolalla.

Lisää keittoon keittojuurekset, anna kiehahtaa.

Lisää jauheliha ja mausteet: vasikanfondue, paprika, pippuri, suola ja kumina oman maun mukaan.

Lisää juusto pieninä kuutioita ja odota että juusto sulaa.

Hämmennä hyvin.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 388 grammaa

Sniku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha267g443kcal50.7g0g26.7g0g
Keittojuurekset, apetit133g35kcal1.2g6.4g0.4g3.1g
Peruna, keskikokoinen 60g267g160kcal4g34.7g0.3g2.4g
Lihaliemikuutio Maggi3.7g10kcal0.3g0.3g0.8g0g
Kasvisliemikuutio 3.7g11kcal0.3g0.5g0.9g0.1g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g83g233kcal15.8g0g18.3g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g10g7.5kcal0.7g0.9g0g0g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Vesi1000g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)37g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha20g33kcal3.7g0g2g0g
Keittojuurekset, apetit10g2.6kcal0.1g0.5g0g0.2g
Peruna, keskikokoinen 60g20g12kcal0.3g2.6g0g0.2g
Lihaliemikuutio Maggi0.3g0.7kcal0g0g0.1g0g
Kasvisliemikuutio 0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g6.2g17kcal1.2g0g1.4g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g0.7g0.5kcal0.1g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Vesi74g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3880g1953kcal157.8g95.8g102.2g13.2g
Valittu annoskoko1940g977kcal78.9g47.9g51.1g6.6g
Annoskoko puolitettuna970g488kcal39.5g24g25.6g3.3g
Arvot/100g100g50kcal4.1g2.5g2.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=183250